• 22 Ekim 2025 / Çarşamba 01:03

Dünyanın her gün daha akıllı, daha birbiriyle bağlantılı ve daha donanımlı olmasıyla dijital ve fiziksel altyapılar değişmektedir

IBM Global Business Services  (IBM GBS) hızlı değişen dünyada müşterileri için doğru iş ortağı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Projelerin tüm aşamalarında, doğuşundan yapılanması ve hayata geçirilmesine kadar birlikte çalışma olanağı sunuyor. IBM GBS, stratejik vizyonların yol haritasına ve aksiyonlara dönüştürülmesi konusundaki uzmanlığıyla, farklı değer kaynakları ve farklılıklar yaratmaya destek olacaktır. 

Hangi endüstride olursanız olun, ekonomik koşullara uyum sağlamak için risklere karşı önlem almanız ve kârlılığı sağlamanız gerekir. Buradaki başarı, iş stratejilerinin, yatırımların geri dönüşünün sağlanmasına, yeni fırsatları yakalama yeteneğinin oluşturulmasına ve iş modellerinin hızlıca hayata geçirilmesine bağlıdır. Şirketin performansının ölçülmesi için doğru bilgiye ulaşılabilmesi de gereklidir. 

IBM GBS sizinle ve IBM’in tümüyle iletişime geçerek endüstri modellerine dayalı iş modellerinin hayata geçirilmesini sağlar. Bunu yaparken daha hızlı değer katar, daha düşük toplam sahip olma maliyeti yaratır ve kapsamlı test yaklaşımı ve en iyi uygulamalarla riskinizi azaltır. 

Dünyanın en büyük danışmanlık şirketi olan IBM GBS, 20 farklı endüstride tüm fonksiyonel alanlarda çözüm sunmaktadır. Bu çözümler dünyanın en geniş özel sektör araştırma organizasyonuyla desteklenmekte ve müşterileri güçlendirmek ve rekabette öne geçirmek amacıyla oluşturulmaktadır.

Strateji ve Transformasyon, Kurumsal İş Çözümleri, İş Analitikleri, Uygulama ve Uygulama Yönetim Hizmetleri’nden oluşan 5 farklı hizmet koluyla sektörlere sunulan çözümler farklılaştırılmıştır.

IBM, SAP danışmanlık hizmetlerini, IBM Global Business Services (GBS) aracılığıyla sunar. GBS SAP uygulaması, müşterilerimizin iş dönüşümlerini sağlamak amacıyla strateji danışmanlığı, iş dönüşümü ve sektörel hizmetleri içeren tam ve uçtan uca çözümler sağlar. Çözümlerimiz rekabet avantajı elde edilmesine, pazar payının ve yatırım getirisinin artırılmasına yardımcı olur.

Yaklaşık 15 yıldır IBM’de çalışıyorum. Son 4 senedir Global Business Services bölümünde SAP Liderliğini sürdürüyorum. İtalya’da Bocconi Üniversitesi’nde Ekonomi Yüksek Lisansının ardından İngiltere’de Henley Management College’da MBA’imi tamamladım. 

Kariyerime iş dönüşümü ve strateji danışmanı olarak başladım. Türkiye ve yurtdışında çok çeşitli projelerde bankacılık, telekom, üretim ve enerji sektörü projelerinde danışman ve proje yöneticisi olarak görev yaptım. SAP implementasyon ve sonrasında SAP Uygulama Yönetim Hizmetleri’nden sorumluyum. 

6 yaşında bir oğlum var ve iş dışındaki zamanımda onunla aktivitelere katılıyorum. Yelken yapmak, seyahat etmek ve kitap okumak hobilerim arasındadır. 





783 kez görüntülendi. 14.06.2022  tarihinde eklendi.
Yukarı Dön